Anti-Aging

  Combinatie Anti Aging

  Bij Yu staat persoonlijke aandacht en verzorging van uw huid centraal. Gelaatsbehandelingen zijn in principe altijd gericht op verbetering en anti-aging van de huid, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Het doel van de behandeling is om de huid er zo optimaal mogelijk uit te laten zien en laten aanvoelen. Bekijk hieronder onze diverse behandelingen. 

  Yu huidverbeteringssalon werkt met de producten van Phyto Naturelle Natural Cosmetics.

  Bekijk Microdermabrasie met Photon laser of Enterpen » Bekijk Hydrodermabrasie met Photon Laser of Enterpen » Bekijk Mesotherapie met Photon laser of Enterpen» Bekijk Microdermabrasie met Photon laser en de Enterpen » Bekijk Hydrodermabrasie met Photon laser en de Enterpen » Bekijk Mesotherapie met Photon laser en de Enterpen » Bekijk Ying Yang met Photon laser combi» Bekijk Geisha Anti- aging behandeling met Photon Laser combi»  Microdermabrasie met Photon Laser of de Enterpen

  De behandeling start met de Microdermabrasie daarna kunt u een keuze maken uit de Photon Laser of de Enterpen. De omschrijvingen wat het doet en waar u op moet letten staat bij huidverbeteringbehandelingen. Als u persoonlijk advies wilt kunt u altijd contact opnemen.

  Tarief

  Gelaat € 89,-
  Kuur € 250,- (3x)

   

  Plan een afspraak »

   


   

  Hydrodermabrasie met de Photon Laser of de Enterpen

  De behandeling start met de Hydrodermabasie daarna kunt u een keuze maken uit de Photon Laser of de Enterpen. De omschrijving wat het doet en waar u op moet letten staat bij de huidverbeteringsbehandelingen. Als u persoonlijk advies wilt kunt u altijd contact opnemen.

  Tarief

  Gelaat  € 89,- 
  Kuur € 250,- (3x)

  (Eenmaal in de 10 tot 14 dagen met een frequentie van 3 tot 10 keer)

  Plan een afspraak »

   


   

  Mesotherapie met de Photon of de Enterpen

  De behandeling start met de Mesotherapie daarna kunt u een keuze maken uit de Photon Laser of Enterpen, De omschrijving wat het doet en waar u op moet letten staat bij de huidverbeteringsbehandeling. Als u persoonlijk advies wilt kunt u altijd contact opnemen.

  Tarief

  Gelaat  € 89,- 
  Kuur € 250,- (3x)

  (...)

  Plan een afspraak »

   


   

  Microdermabrasie met de Photon Laser en de Enterpen 

  De behandeling start met de Hydrodermabrasie daarna de Enterpen afgesloten met de Photon laser. De omschrijving van wat het doet en waar u op moet letten staat bij huidverbeteringbehandelingen. Als u persoonlijk advies wilt kunt u altijd contact opnemen.

  Tarief

  Gelaat  € 99,- 
  Kuur € 280,- (3x)

  (...)

  Plan een afspraak »

     Hydrodermabrasie met de Photon en de Enterpen

  De behandeling start met de Hydrodermabrasie daarna de Enterpen en afgesloten met de Photon laser, De omschrijving wat het doet en waar u op moet letten staat bij de huidverbeteringsbehandeling. Als u persoonlijk advies wilt kunt u altijd contact opnemen.

    

  Tarief

  Gelaat  € 99,- 
  Kuur € 280,- (3x)

  (...)

   

  Plan een afspraak »

   


   

  Mesotherapie met de Photon en de Enterpen

  De behandeling start met de Mesotherapie daarna de Enterpen en afgesloten met de Photon Laser, De omschrijving wat het doet en waar u op moet letten staat bij de huidverbeteringsbehandeling. Als u persoonlijk advies wilt kunt u altijd contact opnemen.

  Tarief

  Gelaat  € 99,- 
  Kuur € 280,- (3x)

  (...)

  Plan een afspraak »

   


   

  Ying Yang behandeling met Photon Laser Combi

  - Geschikt voor: Vette huid, acne huid, onzuivere huid

  In deze behandeling wordt door de combinatie van de werkstoffen met een Yin Yang effect de talgafscheiding gereguleerd en wordt de hoornlaag soepel gemaakt. De behandeling is geheel afgestemd op de onzuivere huid afgesloten met de revolutionaire Photon Laser werkt kalmerend en ontstekend remend.

  65 min.  € 79,- 

  (...)

  Plan een afspraak »

   


   

  Geisha Anti-aging met Photon Laser Combi

  - Geschikt voor: Oudere huid; verslapte huid; rimpels of preventief.

  In deze behandeling zorgt de combinatie van rust en hoogwaardige ingrediënten preventieve tegen huidveroudering. In combinatie met de revolutionaire Photon Laser wordt huidveroudering vertraagd.

  75 min.  € 89,-

  (...)

  Plan een afspraak »

   


  Of bel +31 62 739 6470 voor een afspraak

COPYRIGHT © YU HUIDVERBETERINGSSALON 2015