Zakelijk  Thuis   |   Bel Yu: +31 62 739 6470   

Diverse Massages

  Een ruime keuze 


  Maak een keuze uit onze verschillende massages! Wilt u informatie over de verschillende massages, neem dan contact op met Yu.


  Anti-stress massage

  De Anti Stress massage is speciaal bedoeld om uw lichaam te ontdoen van alle opgehoopte spanningen en van de gevolgen van diverse vormen van stress. Tijdens de Anti Stress massage worden de spieren met verschillende massage technieken zacht en hard gemasseerd. De Anti Stress massage herstelt de natuurlijke balans van lichaam en geest.

  Plan een afspraak »

  Aktie; Nu Voor 75 minuten massage voor € 69,-


  Aromatherapie massage

  Aroma therapie massage is een heerlijke, luxe, geurige ontspanningsmassage. Bij deze massage gebruiken we aromatische, natuurlijke oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Ze voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.

  Plan een afspraak »

  Aktie; Nu Voor 75 minuten massage voor € 69,-


  Klassieke Rug, Nek, Schouder en Hoofd massage.

  Klassieke Rug, Nek, Schouder en Hoofd massage is een massage is een massage met verschillinde technieken effleureren (strijkingen), pétrisseren (knedingen), frictioneren (wrijving), vibreren( trillingen) en tapoteren (kloppingen) . De Klassieke massage heeft een kalmerende en rustgevende werking.

  Plan een afspraak »


  Aktie; Nu Voor 75 minuten massage voor € 69,-

   


   


   

   

   

COPYRIGHT © YU HUIDVERBETERINGSSALON 2015