Zakelijk  Thuis   |   Bel Yu: +31 62 739 6470   

Gezichtsbehandeling

  Gezichtsbehandelingen

  Bij Yu staat persoonlijke aandacht en verzorging van uw huid centraal. Gelaatsbehandelingen zijn in principe altijd gericht op verbetering en anti-aging van de huid, maar zijn zeker ook heerlijk ontspannend. Het doel van de behandeling is om de huid er zo optimaal mogelijk uit te laten zien en laten aanvoelen. Bekijk hieronder onze diverse behandelingen.

  Yu Huidverbeteringssalon werkt met de producten van Phyto Naturelle Natural Cosmitics.  Yin Yang behandeling

  Geschikt voor: Vette huid, acne huid, onzuivere huid

  In deze behandeling wordt door de combinatie van de werkstoffen met een Yin Yang effect de talgafscheiding gereguleerd en wordt de hoornlaag soepel gemaakt. De behandeling is geheel afgestemd op de onzuivere huid.

  Behandeling

  Voet compress met Shiatsu voetmassage, reinigen van de huid, dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en décolleté, verwijderen van comedonen en onzuiverheden, masker, Japanse hoofdhuidmassage; phytomaceraat & dag verzorging.

  Tarief

  55 minuten € 55,-

  Plan een afspraak »  Lotusbloem behandeling

  Geschikt voor: Vochtarme huid, droge huid, schilferende huid

  Liefde voor de huid betekent de juiste behandeling en ingrediënten bieden om de huid in een optimale conditie te houden of te brengen.

  Behandeling

  Voet Compress met shiatsu voetmassage, reinigen van de huid, wenkbrauwen in model brengen, dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en decolleté; masker & oogcrème;; Japanse hoofdhuid-, oor- & gezichtsmassage phytomaceraat & dag verzorging.

  Tarief

  60 minuten € 60,-

  Plan een afspraak »  Shogun man behandeling

  Geschikt voor: de man

  In deze speciale mannenbehandeling met krachtige groene thee staat een intensieve huidreiniging en ontspanning centraal. De behandeling is een weldaad voor huid, lichaam en geest.

  Behandeling

  Ontspannende lichte rugmassage uitgevoerd met schoonmaken van de rug (scrub, bodylotion), reinigen van de huid, dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, borst en de hals, verwijderen van comedonen en onzuiverheden, masker, Voet compress met Shiatsu voetmassage, phytomaceraat & dag verzorging.

  Tarief

  65 minuten € 65,-

  Plan een afspraak »  Geisha anti-aging behandeling

  Geschikt voor: Oudere huid; verslapte huid; rimpels of preventief.

  In deze behandeling zorgt de combinatie van rust, hoogwaardige ingrediënten voor een preventieve verzorging tegen huidveroudering. De uitdaging is om te werken aan een mooie huid en een uitstraling als een Geisha.

  Behandeling

  Voet compres met shiatsu voetmassage, reinigen van de huid, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en décolleté, compress, verwijderen van comedonen en onzuiverheden, masker & oogcrème, Japanse hoofdhuid-, gezichts-, hals- en decolleté massage, anti-aging beautyserum & dag verzorging.

  Tarief

  70 minuten € 70,-


  Plan een afspraak »


  Of bel +31 62 739 6470 voor een afspraak

COPYRIGHT © YU HUIDVERBETERINGSSALON 2015