Couperose IPL

  MedCos IPL Couperose

  Met de MedCos IPL kunnen veel vormen van couperose zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd door het gepulseerde licht dat middels een filter van 520 NM wordt overgebracht op de te behandelen locatie. Het zichtbaar hoog energetisch gepulseerde licht wordt op de te behandelen locatie gericht. Dit licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn. De duur van een behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en varieert van 10 tot 15 minuten.

   

  De behandeling

  De MedCos IPL geeft in korte flitsen hoog energetisch licht dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door het bloed in de uitgezette adertjes geabsorbeerd en naar de wanden van de vaatjes geleid. Door selectieve verhitting worden de uitgezette adertjes uitgeschakeld, zonder dat de verdere huidstructuur wordt beschadigd. 

   

  Tussen opeenvolgende behandeling

  Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 1-2 weken. Belangrijk is te weten dat niet iedere vorm van couperose behandeld kan worden en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer nieuwe vaatjes kunnen ontstaan. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 1-2 weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. 

   

  Meer weten over de MedCos IPL Couperose behandeling?

  Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de MedCos IPL behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 627396470 of stuur even een mailtje naar info@yuhuidverbeteringssalon.com.

   

  Tarief

  Gelaat € 119,- Aktie nu voor € 109,-

  Hals € 79,- 

  Decollete € 79,-

   (...)

   

  Plan een afspraak »

   


  Of bel +31 62 739 6470 voor een afspraak

COPYRIGHT © YU HUIDVERBETERINGSSALON 2015