Over ons

  Yu, aangenaam


  Maak kennis met Yu Huidverbeteringssalon 


  Introductie

  Welkom op de website van Yu huidverbetering en anti-aging. Mireille Smink is sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Yu. Mijn streven is om verder te gaan dan huidverzorging alleen. De behandelingen in de salon zijn resultaatgericht met als belangrijkste doel huidverbetering. Hierbij is een goed huidverzorgingsadvies ook belangrijk.

  Door jarenlange ervaring op het gebied van Microdermabrasie, Hydrodermabrasie en de Chinese peeling bent u ook daarvoor bij Yu huidverbetering op een goed en vertrouwd adres.
  Tevens kunt u terecht voor diverse ontspannings massages.

  Bent u geïnteresseerd in een behandeling of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak. Tijdens de eerst kennismaking zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid. Graag hoor ik ook uw wensen en verwachtingen. Hierna informeer ik u over de mogelijke behandelingen. De service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. Mochten er nog vragen zijn sta ik graag voor u klaar.


  Neem contact op met Yu »

  Maak een afspraak »

COPYRIGHT © YU HUIDVERBETERINGSSALON 2015